Encara us podeu apuntar al Casal d’Estiu de setembre

Encara us podeu apuntar al Casal d’Estiu de setembre

Encara estan obertes les inscripcions al Casal d’Estiu del 5 al 9 de setembre per a nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2013. Us podeu adreçar a recepció els primers dies de setembre, o fer la inscripció en aquest enllaç. Per a qualsevol dubte, podeu enviar-nos un mail a info@lluisosdegracia.cat.
Recordeu que el mes d’agost, Lluïsos estarà tancat.

El Casal d’Estiu de Lluïsos es caracteritza per ser un casal dedicat a la cultura i les tradicions populars catalanes. Així, les activitats proposades fan un recorregut per tot el territori català i les seves tradicions més emblemàtiques. Els nens i nenes fan tallers en contacte amb grups de castellers, bastoners o diables, entre d’altres tradicions de la cultura popular catalana.

També hi ha programades setmanalment sortides i excursions a diversos punts del territori i un dia de piscina o platja per a refrescar-nos i suportar millor la calor.

2 Comentaris
 • Marta 2016 set. 01 / 13:25

  Hola,
  Voldria saber on es pot consultar la programació del casal del setembre.
  Gràcies per endavant.

  • LLdG 2016 set. 01 / 17:16

   Hola Marta,
   Pots trucar a recepció de Lluïsos a la tarda a partir de les 17h que t’informarem del que calgui. Els horaris del Casal i el dies són els que especifíca a la notícia.

Deixeu el vostre comentari