Un centenar d’assistents, a la setmana de portes obertes dels tallers

Un centenar d’assistents, a la setmana de portes obertes dels tallers

Al voltant d’un centenar de persones van participar la setmana passada a la mostra dels tallers que s’ofereixen aquest curs a Lluïsos i que començaran aquest octubre. Els responsables de cada taller van obrir les portes de la seva activitat a l’hora que ho faran habitualment i van mostrar així com seria el curs a tothom qui hi estava interessat.

Són molts tallers i molts els àmbits que engloba la programació dels Tallers 2016-17 d’enguany. N’hi ha molts de nous i amb més horaris que mai. Estem satisfets perquè els alumnes ens han puntuat amb molt bona nota aquest any, i continuem apostant per la qualitat. Tens nous tallers de robòtica (dissabtes i tot!), anglès, danses del món,escacs, creativitat artística, iogaskate

La inscripció ja està oberta i la podeu fer online.

2 Comentaris
 • Mar 2016 Set 30 / 11:25

  Bon dia!!
  M’agradaria saber si feu cursos de teatre o alguna activitat per l’estil. Tinc 23 anys i Porto fent teatre com a hobby durant 3 anys, em falta millorar molt 🙂
  Si em poguéssiu explicar com funciona.
  Moltes gràcies,
  Mar

Deixeu el vostre comentari