Xino-Xano enceta el curs al Pla de l’Estany, resseguint el riu Fluvià

Xino-Xano enceta el curs al Pla de l’Estany, resseguint el riu Fluvià

La primera sortida de la temporada del grup de caminaires Xino-Xano és senzilla i a l’abast de tothom. Serà el diumenge 9 d’octubre en una ruta que resseguirà el Fluvià, al Pla de l’Estany. L’excursió és una ruta circular de gairebé 4 hores amb un desnivell mínim: de 200 metres.

L’itinerari parteix de Crespià, amb una visita del poble i l’església romànica de Santa Eulàlia, passarà pel Veïnat de Pedrinyà i l’Església romànica de St. Just i Pastor, després per la Resclosa de Serinyà (declarada reserva natural de fauna salvatge; i d’on es poden observar diverses aus), i finalment per l’Ermita de St. Bartomeu de Basset, per Sant Miquel de la Roca fins arribar altra vegada a Crespià.

 

Sortida: 8.30 h del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. (cal arribar 15 minuts abans) i l’inici de la caminada és a les 11 h.

Per a les inscripcions, contactar amb Jaume Serrano (tel. 93.219.39.55).

 

 

Deixeu el vostre comentari