Comença el curs per a les activitats infantils i els Tallers

Comença el curs per a les activitats infantils i els Tallers

Aquest cap de setmana i la primera setmana d’octubre comencen la majoria d’activitats de Lluïsos, especialment les que fan referència als més petits. Dissabte, l’Agrupament i el GMM obren els ‘caus’ i comencen el curs, alguns estrenen responsables i tots plegat arriben amb la temporada ja molt ben programada.  Dijous dia 29 de setembre, l’Agrupament farà la reunió de pares de l’inici de curs i n’explicarà tots els detalls.

D’altra banda, dissabte 1 d’octubre començarà el taller de Robòtica, el primer del curs, però a partir de dilluns, aniran obritn portes les resta de Tallers 2016-17.

I també començaran aquesta setmana vinent els grups de teatre del GFT Sotacabina, i els cantaires d’El Virolet. Alguns d’aquests cantaires van ser els protagonistes aquest setembre de l’èxit del musical d’El Zoo D’en Pitus, que la coral infantil de Lluïsos va representar al Teatre per a commemorar el 50è aniversari.

Deixeu el vostre comentari