Nou Taller d’escacs, aprendre a endreçar la ment tot jugant

Nou Taller d’escacs, aprendre a endreçar la ment tot jugant

Et sorprendrà perquè no és el que t’esperes. És molt més assequible del què et penses. Aquest curs estrenem un taller inèdit: els escacs. Descobreix com es pot aprendre a jugar a escacs sense gairebé ni adonar-te’n. Aquest és un joc molt més divertit del què sembla i, de retruc, ajuda a millorar en disciplines com la llengua i les matemàtiques. Ajuda a endreçar la ment i a treballar valors com la paciència, l’espera, l’estratègia, l’agilitat mental, l’ordre.

Et pots apuntar a dos grups, dels 6 als 8 anys i dels 9 als 12. Els horaris són els dilluns i dimecres de 17:30h a 18:30h , el grup dels petits i de 18:30h a 19:30h el grup dels grans. Pots triar entre fer un dia o dos dies la setmana. T’hi atreveixes?

Pregunta a recepció i t’informarem dels dubtes que tinguis.

Deixeu el vostre comentari