Taller d’estiraments: treballa de manera suau però intensa

Taller d’estiraments: treballa de manera suau però intensa

Si vols fer activitat física de manera controlada, sense cansar-te fins a l’extenuació, però amb exercicis eficaços i precisos per a estirar el cos, a Lluïsos hi trobaràs la solució. Fem un taller d’estiraments els dijous al matí de 10 a 10:50h, una hora per a mantenir-te en forma.  Faràs activitat física de baixa intensitat i de manera divertida per abandonar el sedentarisme i aconseguir, poc a poc, matenir la mobilitat articular en un estat òptim. Informa’t a recepció o inscriu-te, encara hi ets a temps.

Els responsables dels tallers són els professors professionals de NF SPORTS, vine i prova, ja veuràs com continuaràs!.
Tallerista: NF SPORTS
Horaris: Dijous al matí de 10 a 10:50h

Deixeu el vostre comentari