Un grup d’arquitectes emplaça els veïns de Gràcia a debatre sobre l’entorn quotidià

Un grup d’arquitectes emplaça els veïns de Gràcia a debatre sobre l’entorn quotidià

El proper dimecres 26 d’Octubre, de 18:00 a 19:30 als Lluïsos de Gràcia tindrà lloc l’acte de presentació del grup “Arquitectes de Gràcia, a prop teu”. Aquesta és una primera trobada per posar sobre la taula les preocupacions, les inquietuds i els dubtes que els veïns i les veïnes de Gràcia tinguin en termes d’arquitectura quotidiana.

Es tracta d’una iniciativa que neix en el marc del Congrés d’Arquitectura que s’està celebrant aquest any a diferents indrets del territori. Un grup d’arquitectes de Gràcia i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya han encetat una sèrie de xerrades informals i disteses entre veïns i arquitectes per millorar l’entorn immediat.

Per a més informació:

Vine a dir-hi la teva sobre el nostre barri. Explica què t’interessa, què voldries millorar o què n’esperes en els propers anys.

1 Comentari
  • Maria Vayreda 2016 oct. 24 / 14:24

    Places, convivència entre horaris nocturns i diürns. Més espais per a nens. Espais per gossos. Espais més verds. Neteja dels carrers. Recollida d’escombraires i contenidors. Més carrers peatonals i més tranquils, evitar el màxim el transit de cotxes pel barri. Fomentar el transport públic per dins del barri per anar d’una banda a l’altre. Carrils bici dins del barri. Habitatge assequible. No especulació urbanística. Regular el turisme. Conservació del barri i botigues amb identitat pròpia. Més espais d’esport , més poliesportius municipals pel barri.

    Seria molt bo que ens enviessiu l’ acte de la reunió. un cop valorada i acabada.
    Gràcies

Deixeu el vostre comentari