El hall acull l’homenatge a Montserrat Roig del Correllengua 2016

El hall acull l’homenatge a Montserrat Roig del Correllengua 2016

El Correllengua 2016 ret homenatge a la periodista i escriptora Montserrat Roig coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort. Al hall de Lluïsos acollim uns dies una extensa exposició sobre la figura de l’escriptora.  Els actes del Correllengua, que enguany arriba a la vintena edició, tenen l’objectiu de recordar el compromís de Roig amb la llengua i el país.

Correllengua 2016

Correllengua 2016. Exposició sobre Montserrat Roig

La mostra divulga la inestimable tasca periodística de l’autora per recuperar la memòria històrica dels crims del nazisme, i posen l’accent en la seva essència marcadament feminista i d’esquerres. Tot plegat, per seguir estenent el llegat d’una de les figures més rellevants del país.

L’elecció del personatge ha estat fruit d’un procés participatiu engegat el desembre de 2015 i en què van participar prop de 200 persones i col·lectius vinculats a la CAL i al Correllengua.

 

 

Deixeu el vostre comentari