Xino-Xano recorre els camins de l’exili de l’Alt Empordà el diumenge 13

Xino-Xano recorre els camins de l’exili de l’Alt Empordà el diumenge 13

El grup de caminaires Xino-Xano enceta la segona excursió del curs el diumenge 13 de novembre recorrent els camins de l’exili al seu pas per l’Alt Empordà. La ruta prevista ressegueix els passos de moltes de les persones que es van veure obligades a marxar de casa seva durant la Guerra Civil, per  exiliar-se a altres països; entre elles el president Companys que, pel Coll de Lli, va anar al poble de Les Illes.

Es tracta d’una ruda de dificultat mitjana per la seva llargada, 5 hores i 20 minuts i pel seu desnivell; 750 metres.

La sortida serà al punt habitual, a les 7 h del matí al carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Està previst esmorzar després de La Jonquera, al trencall que va a Agullana i La Vajol. La caminada començarà a les 9,45 h a 1500 m. aproximadament del punt d’esmorzar, on s’hi accedirà en cotxe. De tornada, l’arribada a Barcelona està prevista cap a les 20 h.

ITINERARI:

La Vajol (carretera) – Coll de Lli – Coll de les Cordes – Santuari de les Salines – Cova de la Mare de Déu – Coll dels Pous – Coll dels Cirerers – Les Illes – Coll de Lli – La Vajol.

Per a inscriure’s cal contactar amb Jaume Serrano (tel.93.219.39.55) amb antelació. 

Deixeu el vostre comentari