La comissió per a la nova pista intensifica els contactes institucionals

La comissió per a la nova pista intensifica els contactes institucionals

Un dels principals objectius estratègics de Lluïsos daquest curs 2016-17 és treballar per al projecte de la nova pista de bàsquet. Aquesta és una rehivindicació històrica i la segona fase de la remodelació de les instal·lacions. L’entitat vol una pista totalment homologada que permeti les millors condicions de joc per als 300 nois i noies de totes les edats que juguen a bàsquet, des dels més petits de l’escola de bàsquet fins al sénior que enguany ha estat apunt de tornar a la lliga EBA .

regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Carmen Andrés

Regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Carmen Andrés

Visita Grup CiU

Visita del Grup de CiU de l’Ajuntament de Barcelona

Així ho va explicar la Junta durant l’Assemblea General de dimarts passat i en aquest sentit, una comissió de Lluïsos ha començat a intensificar els contactes amb institucions públiques, entitats esportives i partits polítics per a aconseguir el màxim de suport al projecte.

Per ara hi ha hagut reunions amb el president de la UFEC, Gerard Esteva, el secretari general de l’Esport, Gerard M. Figueras, el regidor del Partit Popular (PP) a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernandez Díaz i la regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Carmen Andrés. L’última visita a les noves instal·lacions de Lluïsos i a la pista de bàsquet va ser ahir la de l’equip de CiU, encapçalat pel regidor en cap del Grup Municipal de CiU, Xavier Trias, el president del Districte de Gràcia, Gerard Ardanuy, i la consellera portaveu del grup municipal de CiU a Gràcia, Berta Clemente.
secretarigeneralesport

Secretari general de l’Esport, Gerard M. Figueras

visitatrias1

Visita del Grup de CiU de l’Ajuntament de Barcelona

ufec

President de la UFEC, Gerard Esteva

regidorainfanciajoventut2

Regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona, Carmen Andrés

Deixeu el vostre comentari