Ja a la venda les entrades per Joan Colomo a la final del ‘DescoNNecta’

Ja a la venda les entrades per Joan Colomo a la final del ‘DescoNNecta’

Ja es poden comprar online les entrades del concert final del concurs ‘Desconnecta‘, el dia 25 de novembre a les 21h a Lluïsos Teatre, amb Joan Colomo & banda com a cap de cartell. Els teloners de Colomo seran els dos grups guanyadors de les semifinals del DescoNNecta, Snooze i Wood, que van imposar-se per votació del públic i del jurat entre els 6 grups seleccionats pel concurs.

Els assistents al concert podran votar quina de les dues bandes serà la guanyadora del DescoNNecta 2016, i la decisió del grup guanyador es prendrà a un 50% entre la votació del públic i el que determini el jurat. A banda de l’impuls i difusió durant i deprés de la participació al DescoNNecta, el grup escollit com a guanyador serà premiat amb  2 abonaments pel festival Cruïlla i 3 abonaments pel Canet Rock, i la banda finalista rebrà 2 abonaments pel Canet Rock i 2 abonaments pel Vallsonora. El públic també en sortirà premiat ja que participarà en el sorteig de dos abonaments per a dos festivals durant el 2017: pel Cruïlla i pel Canet Rock.

El concerts tindrà un preu de 13 euros l’entrada anticipada i 15 euros a taquilla, penseu que l’aforament és limitat!

Jurat DescoNNectaEl jurat estarà integrat per Clara Narvión (Time Out), Jordi Bianciotto (El Periódico), Albert Balanzà (Independent de Gràcia), Marta Ruíz (Vallsonora), Jordi Marí (Cruïlla), Ignasi Termes i Gemma Recoder (Canet Rock), Àlex Reuss (L’Ampli) i Marta Buch (Lluïsos).

Els grups escollits: Snooze, Strive, Mig Quart de Segle, Blackfeet, Wood i Black Gearbox.

Els 6 grups seleccionats pel concurs van ser : Snooze, Strive, Mig Quart de Segle, que van actuar el divendres dia 14 d’octubre  i Black Gearbox, Blackfeet i Wood, que ho van fer l’endemà, amdós al pati de Lluïsos.

Lluïsos de Gràcia i el magazin cultural L’Ampli han posat en marxa el concurs “DescoNNecta 2016” per a aquells grups musicals joves que vulguin començar a fer-se un nom en l’escenari musical català.

El concurs va començar el 10 de juny, amb l’inici de la fase d’inscripció, que es va allargar fins el 15 de setembre. Els grups participants van enviar un vídeo o una maqueta amb una cançó de creació pròpia i 6 d’ells en van ser seleccionats. El jurat assistent a les dues semifinals va destacar la qualitat i l’alt nivell musical de tots els grups participants.

 

 

 

 

Deixeu el vostre comentari