El bar celebra dissabte el primer aniversari amb música en directe

El bar celebra dissabte el primer aniversari amb música en directe

“Perdem el Nord”, el “nou” bar de Lluïsos, celebra el primer aniversari. El dissabte 19 de novembre farà un any que va obrir portes en la nova etapa, després de la inauguració del nou edifici. La remodelació del bar va conservar el caliu i l’estètica antiga del local i per això es va optar per reproduir la fusta que recobria la paret. El Joan, l’Àngel i la Clara ens conviden a passar pel bar de les 20h a les 24h que hi haurà música en directe, la Swing Birds Band, i alguna cosa més que podreu degustar….

bar_lluisos_aniversariEls encarregats que es van fer càrrec del local inicialment van ser tres bons coneguts de l’entitat, exintegrants del GMM, l’Òscar Giménez, l’Àngel Moya i en Joan Duran. Ara continuen el Joan, l’Àngel i la Clara, i volen  celebrar el primer aniversari en família, amb música en directe, bones tapes, bona companyia, bon beure… i compartint l’aniversari amb els socis, amics i veïns que ho desitgin. 

Deixeu el vostre comentari