La reforma de la pista de bàsquet és urgent abans de la temporada vinent

La reforma de la pista de bàsquet és urgent abans de la temporada vinent

L’any vinent ja no es podran jugar partits federats a les instal·lacions de bàsquet actuals de Lluïsos i això vol dir que la necessitat de reforma de la pista de bàsquet és urgent. LaFederació Catalana de Bàsquet ha comunicat a l’entitat que l’any vinent la pista de Lluïsos no serà vàlida per jugar-hi, principalment degut a les mides mínimes de joc i les distàncies reglamentàries de seguretat.

Aquesta possible reforma ja s’ha previst en les obres de Lluïsos i estructuralment és perfectament viable. L’únic gran repte que afronta Lluïsos és aconseguir finançament, motiu pel qual ha instensificat els contactes institucionals des de fa setmanes. Així ho va explicar el president de Lluïsos, Oriol Hosta, durant la Junta de Seccions que va tenir lloc aquest novembre.

Per a fer possible el ‘Projecte pista’, s’ha constituït una comissió presidida per Rafa Roman, amb Oriol Hosta, Nino Samsó, Víctor Valls, Sergi Vives i Marta Buch, que treballarà per aconseguir el finançament de la pista.

Entre les accions previstes durant el curs hi ha una campanya mediàtica, per fer una crida a la implicació de les administracions i la recerca de patrocini que col·labori en la reforma.

El projecte vol incloure la reforma de Verntallat, per convertir-lo en equipament destinat a activitats esportives.

5 Comentaris
 • Núria Samsó i Draper 2016 des. 01 / 08:44

  vamossss!!! ànims!! que no decaiga!! us donc força per tirar endavant aquest projecte… Realment és un moment clau per a la nostra Entitat, un repte important!!
  Som-hi doncs i posem el nostre gra de sorra!! suport total!!

  (1a pista coberta de fa tants anys, como no ha de poder ser reformada???)
  Endavant LLUÏSOS

 • Jaume Arqué Ferrer 2016 des. 01 / 09:48

  Quines normes són les que us exigeixla Federació?

 • Joan Guiu i Torras 2016 des. 01 / 10:25

  Endavant. El col.lectiu de bàsquet, l’entitat i la nostra història de 72 anys de basquetbol, formant nois i noies per la ciutadania i amb tanta gent que altruïstament ha ofert hores i anys, s’ho mereixen.

 • Mònica 2016 des. 01 / 17:02

  Gràcies! Qualsevol cosa que necessiteu compteu amb nosaltres. Ja vaig dir que anar a la plaça Sant Jaume a sopar un entrepà davant de l’Ajuntament amb una pancarta un dia a la setmana no em faria res.
  Espero que això serveixi per que els nanos que vulguin fer bàsquet (a qualsevol edat) es puguin quedar i no hagin de marxar si no son dels millors, filosofia que no acaba de lligar amb Lluïsos sota el meu punt de vista.
  Mònica Moya

  • LLdG 2016 des. 07 / 11:13

   Moltes gràcies Mònica. Us anirem informant de les novetats.

Deixeu el vostre comentari