Xino-Xano visita la Serralada del Litoral l’11 de desembre

Xino-Xano visita la Serralada del Litoral l’11 de desembre

Els caminaires del grup  Xino-Xano faran una excursió per la Serralada del Litoral, al Maresme, el diumenge 11 de desembre. La proposta de desembre del grup és una ruta circular molt propera a Barcelona, de poca dificultat, de gairebé 4 hores, i de poc desnivell: 200 metres. L’itinerari transcorre per corriols i pistes de muntanya i començarà amb un esmorzar a Dosrius, punt des del qual s’accedirà a l’inici de l’excursió. Aquí en teniu els detalls:

ITINERARI: Dosrius (urbanització) – Mas de Can Bosc – Ca l’Arenes – Dolmen de Ca l’ArenesB(descobert el 1997 i restaurat el 2006/07) – Alzina  de Can Farrerons (arbre monumental) – Font del Ferro o de la Comtessa – Pou de Glaç – Dosrius.(urbanització).

DATA: 11 de desembre del 2016
LLOC: Serralada del Litoral (El Maresme)
VOCAL: Josep Pujol

Durada: 3.40 h
Desnivell: 200 m
Ruta circular:
Dificultat: Fàcil

PROGRAMA: 9.00 h Sortida del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. (Arribar 15 min. abans)

Anirem per l’autopista del Maresme fins a la sortida d’Argentona, seguirem per la C-60, passat Argentona trobarem la indicació cap a Dosrius i per la B-510 arribarem a aquest poble, on esmorzarem, (a l’entrada hi ha un aparcament). A les 10.30 h agafarem de nou els cotxes, fins al lloc d’inici de l’excursió. A les 11.00 h, puntualment, començarem a caminar

 

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 18.00 h.

Per venir, aviseu uns dies abans a en Josep Pujol (tel. 93.212.56.86)

 

 

 

Deixeu el vostre comentari