Joves invisibles parla sobre l’exclusió social

Joves invisibles parla sobre l’exclusió social

Joves invisibles és la nova exposició fotogràfica que romandrà al vestíbul dels Lluïsos, del 5 al 18 de desembre. Està composada per 20 retrats de 7 persones joves, que tenen en comú haver-se sentit desemparats en un moment important de la seva vida i haver trobat oportunament algú que els ha fet costat i els ha acompanyat per tal de no caure en l’exclusió social.

Cada retrat és la representació d’una persona i d’una història i fa al·lusió a un moment de la seva vida. El retrat va acompanyat d’un text que ens explica alguna cosa més, ens situa en la vida de cada jove i ens deixa prendre consciència de realitats que tenim a tocar però que no sempre tenim presents.

El viatge que va fer en Mohammed va ser relativament ràpid comparat amb la majoria dels que fan els emigrants sense papers, que poden trigar quatre o cinc anys a arribar a Europa, si és que hi arriben. Durant el llarg camí a través del continent africà la part més dura i perillosa va ser travessar el desert del Sàhara, on va veure molts viatgers morts, deshidratats, atrapats entre la sorra i el sol de foc. El darrer tram de la travessia el va fer en una pastera plena a vessar que els va deixar a la costa d’Almeria”. 

L’exposició és cedida pel Punt de referència.

Joves en risc d'exclusió

Mira’m: Joves invisibles

Mira'm: joves en exclusió

Deixeu el vostre comentari