Coneixes les activitats que fan el grup NES?

Coneixes les activitats que fan el grup NES?

Tens ganes de conèixer gent nova i fer activitats?

El Grup No Estiguis Sol (NES) de Lluïsos, organitza cada cap de setmana activitats diverses: des de sortides culturals a trobades per jugar a jocs de taula. Voleu saber que us proposen pels propers caps de setmana?

  • Diumenge 5 de febrer: És primer diumenge de mes i alguns museus són gratuïts. Proposem anar al Museu Picasso i després podem voltar pel gòtic i/o anar al Palau de la Virreina. Quedem a les 11 del matí a la Pl. De l’Àngel, a la sortida del metro Jaume I de la línia groga.
  • Dissabte 11 de febrer: Descobrint Puig i Cadafalch. Farem una visita guiada per conèixer la història i algunes de les cases d’aquest arquitecte, amb motiu del 150 aniversari del seu naixement. La visita dura 3 hores i val 13€, cafè inclòs. Imprescindible tenir reserva prèvia. Aviat direm lloc i hora per quedar.
  • Divendres 17 de febrer: Aquest divendres celebrem el Carnestoltes. O sigui que ens agradaria que vinguéssiu disfressats, encara que sigui amb una careta, perruca, barret, tal d’animar la festa!!! Farem fotos, soparem, xarrarem i farem plans! Com sempre, a les 9 del vespre als Lluïsos!
  • Amb motiu del carnestoltes, hi ha diverses activitats a Barcelona, rues, etc. Quan sapiguem què fem, us informarem de lloc i hora per quedar.
  • Diumenge 19 de febrer: Festa dels Traginers a Balsareny, considerada Festa Tradicional d’Interès Nacional tant pel tipisme que l’envolta com pel caràcter popular de tots els actes que se celebren. Més info al programa. S’hi ha d’anar en bus de línia o en cotxe, quan sapiguem els que veniu, decidirem. La intenció és quedar-nos a dinar allà.

I cada divendres es troben a les 21h a Lluïsos per sopar i compartir una estona. Us animeu?

Deixeu el vostre comentari