Vols aprendre robòtica i a programar drons? Casal de Robòtica 2017

Del 10 al 13 d’abril, a Lluïsos de Gràcia us hem preparat un Casal de Robòtica per a nenes i nens de 9 a 11 anys i de 12 a 15. Es faran dos grups en els mateixos horaris: de 9h a 13.30h.

El preu total per venir al casal és de 135€ amb un descompte per a socis de Lluïsos del 10% i un descompte per a germans (si apunteu a més d’un germà a partir del segon també tenen un 10% de descompte).

A diferència d’altres tallers de robòtica, i com ja es va fer al Nadal, a més a més d’aprendre a programar i entendre electrònica i com funcionen els sensors, es faran volar drons i es crearà un comandament a distància per pilotar-los. Els que hageu participat al casal de Nadal no us preocupeu perquè no repetirem experiments i aprendrem coses noves!

Es recomana a totes les nenes i nens portar un ordinador portàtil, no és imprescindible però es recomana per poder treballar millor.

Podeu inscriure-us a través d’aquest formulari o enviant un correu a info@lluisosdegracia.cat

En aquest reportatge que ens va fer Betevé al Nadal s’expliquen algunes de les activitats que es van fer en aquest primer Casal de Robòtica.

 

Deixeu el vostre comentari