“Life is real” s’estrena a Lluïsos Teatre el 22 i 23 d’abril

“Life is real” s’estrena a Lluïsos Teatre el 22 i 23 d’abril

Després d’assajar durant mesos a Lluïsos de Gràcia en el marc d’una Residència artística de Lluïsos Teatre els joves actors de la companyia L’Ostra 28 presenten el primícia “Life is real” a Lluïsos Teatre.

Dies: 22 i 23 d’abril
Hora: Dissabte a les 21h; diumenge a les 18h
Lloc: Lluïsos Teatre (Pl. del Nord, 7-10)
Preu: 12€ Compra l’entrada online (els socis de Lluïsos teniu un descompte)
Durada: 2 hores

Autoria i direcció: Xavi Morató

Intèrprets: Josh Climent, Raül Ferré, Laia Garcia, Malcom McCarthy, Jordi Millan, Anna Piqué i Joan Scufesis

Escenografia: Marta Gutiérrez

Sinopsi: Mira’l. Pots veure la seva imatge a la televisió, o en un diari, o en aquell pòster que decora uns quants milers de parets, qui sap si a casa teva i tot. El reconeixes, és clar. És evident. Tothom el reconeix. És un ídol. Una icona. Seria difícil trobar una sola persona en el món que no l’identifiqués i que mai no hagués escoltat una cançó seva. I, tot i això, hi havia un dia en què ningú no sabia qui era, un dia en què ningú n’havia sentit a parlar i ningú no es girava quan se’l creuava pel carrer. Era un ésser anònim igual que la gran majoria dels mortals. Per sort, li van donar una oportunitat i avui tots podem gaudir de la seva música.  Però i si la oportunitat mai no s’hagués presentat? I si els temes que va escriure mai no s’haguessin popularitzat? I si el mite, en definitiva, mai no hagués arribat a existir?

Llegiu l’entrevista que els hi vam realitzar durant la residència artística.

Deixeu el vostre comentari