Crònica de les victòries de l’escola deTennis Taula de Lluïsos de Gràcia

Crònica de les victòries de l’escola deTennis Taula de Lluïsos de Gràcia

El segon sots-campionat en una setmana més màgica que santa pels integrants de la secció de Tennis de Taula de Lluïsos de Gràcia.
El primer equip que va presentar l’entitat gracienca al Campionat de Catalunya Absolut B aquest dissabte a Calella va començar la seva participació enfrontant-se al CTT Vilafranca. El resultat final va ser de 3-1 pels barcelonins, en un encontre marcat pel primer avís de destrucció que va rebre la pala de Martí Folch en perdre amb el jove talent dels del Penedès, Boris Rodríguez. Xavier Casadevall i Nil Manyà van guanyar amb solvència els seus partits, i el drama no va arribar a calar al cor dels nostres jugadors.
A continuació, amb la senzilla missió de sumar dos punts davant el CTT Poblenou per classificar-se per les semifinals, els lluïsencs es van extralimitar i van resoldre el duel amb un 3-0 que deixava pocs dubtes de les seves intencions. Els jugadors alineats en aquesta ocasió (metafòricament, clar: en cap moment van estar situats sobre una línia recta invisible projectada al llarg dels seus centres de gravetat) van ser Xavier Casadevall, Francesc Castillo i Martí Folch.
Després de dinar (una part del dia que obviarem a la narració per considerar-la irrellevant: no parlarem del sucós i equilibrat bacallà amb samfaina que va assaborir Fran Castillo, ni de la pizza que sens dubte va acabar dins la panxa de Xavi Casadevall… No ho farem de cap manera!) van arribar les semifinals. Davant tenien els nois del CTT Ganxets de Reus, que havien fet un gran campionat imposant-se als caps de sèrie del seu grup, i l’encontre va acabar amb un 3-0 que ratificava la inèrcia guanyadora dels nostres jugadors. En aquesta ocasió, a Casadevall i Folch els va acompanyar Nil Manyà, que va guanyar el seu partit amb una exhibició de jogo bonito.

I va arribar la final! Davant hi havia un grandíssim rival, el CTT Almoster. Va començar bé el partit pels Lluïsos, ja que Casadevall va guanyar 3-2 un extremadament combatiu Sergi Ciurana. A continuació, però, un Martí Folch amb dubtes existencials no va tenir opcions davant Álvaro Barreneche, que ens va recordar la seva millor versió. La pala del Martí, finalment, va ser la guanyadora en continuar sencera contra pronòstic. Un a un, però la victòria moral encara era gracienca… I més encara: el tercer enfrontament va permetre que l’avantatge tornés a ser nostre, en guanyar ajustadament Fran Castillo el tercer jugador tarragoní, Sergi Ferré, en un duel molt tàctic (nota de l’autor: podíem haver dit perfectament “lleig, sense ritme ni un trist intercanvi que passés de tres boles, però per això s’han inventat els eufemismes). Amb 2-1 al marcador, vam tenir la millor opció de guanyar en arribar l’enfrontament entre Folch i Ciurana a un momentani 2-2 i 9-9; l’estrella lluïsenca, amb poca autoconfiança al llarg de tota la competició, no va saber rematar i els tarragonins van empatar el marcador general. El darrer matx va ser un monòleg de l’MVP del torneig, Álvaro Barreneche, que amb el seu joc elèctric va impedir que Lluïsos conquerís un títol que va tenir ben a prop, però que se li va escapar per petits detalls. Gran torneig, no obstant, dels nostres jugadors!

CCAt Absolut B Equips LLuïsos CCAt Absolut B INd Xavi C 3r CCat Absolut B Sotscampions CCat S21 Dobles Podi CCAt S21 Dobles CCat S21 Equip LldG Sotscampions CCat S21 Equips Podi complet CCAt S21 Equips Sotscampions podi LLdG CCat Sotscampions Absolut B

Deixeu el vostre comentari