El Cor Gregal va viatjar Menorca amb motiu del seu 5è aniversari

El Cor Gregal va viatjar Menorca amb motiu del seu 5è aniversari

El Cor Gregal va viatjar a Menorca amb motiu del seu 5è aniversari. Del 29 d’abril  a l’1 de maig va fer un intercanvi amb la Coral Mitjornera d’Es Mitjorn i van celebrar un concert a l’Església d’Es Mitjorn, on van cantar peces de musicals “We aret he world, Let de River Run, Grease…” entre d’altres.

També van cantar unes peces conjuntament amb la Coral Mitjornera, tot  amb un ambient festiu i d’amistat. Durant l’estada a la illa van tenir temps per fer caminades i alguns valents es van banyar a la platja. Només cal lamentar el desafortunat accident d’un dels membres, el Jesús, que va tenir una ensopegada i haurà d’anar un bon temps amb crosses. Des d’aquí li volem enviar una forta abraçada!

CorGregalGrupMenorca

1 Comentari
  • Rafa 2017 maig 04 / 15:13

    Visca el Cor Gregal!, quin gran equip !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixeu el vostre comentari