Sant Lluís 2017: un cap de setmana de celebracions!

Sant Lluís 2017: un cap de setmana de celebracions!

Aquest cap de setmana hem convertit Lluïsos i la plaça del Nord en un espai compartit de celebracions i alegries. Ha estat intens i emocionant veure com petits i grans participaven de les activitats i es bolcaven per fer que tot sortís rodat.

Divendres el teatre es va transformar per acollir una performance de Sotacabina i la secció de catequesi va celebrar l’Eucaristia de Sant Lluís acompanyada de la Coral Vent del Nord.

L’endemà vam encetar el dia amb la Gimkaua organitzada per l’Agrupament Escolta de Lluïsos de Gràcia  i s’inaugurava així un dissabte complet de celebració dels 60 anys de la secció. El dinar de carmanyola i després tallers i activitats fins a arribar a l’hora del sopar de fideuà que va acabar amb un concert on els caps van demostrar els seus dots musicals.

Diumenge la plaça es va tornar a vestir de gala per celebrar la Festa Major de Sant Lluís. A les 12h més de 80 persones, entre pares i mares i nens i nenes van poder veure l’espectacle de titelles “Racons de Contes”. Aquest darrer espectacle de la temporada és una col·laboració amb el Festival Píndoles que per segon any consecutiu proposava un format de tres històries breus per tres racons de Lluïsos.

En sortir de l’obra ja es podia sentir l’olor de la fideuà que s’estava cuinant a la plaça i que dos quarts de tres va reunir a un centenar de socis, dirigents i amics de Lluïsos per compartir el dinar sota l’ombra dels tendals. Després de cantar el bingo la pista de bàsquet es va transformar en una sala de concerts habilitada per unes 300 persones on es va celebrar el Concert de Sant Lluís i del 50è aniversari d’El Virolet. Tot i la calor, va ser un èxit rotund. Van cantar amb El Virolet, les corals convidades Coloraines i l’Esquitx i les corals de Lluïsos: Sinera, Cantiga, La Fuga, Vadegospel, Cor Gregal i la Coral Vent del Nord.

En acabar el concert es va aconseguir recollir la pista i les cadires i deixar-ho tot preparat per començar a muntar el sopar del 50è aniversari d’El Virolet. Un final rodó per un cap de setmana que ha posat el punt final a la celebració d’aquest Sant Lluís 2017.

 

Deixeu el vostre comentari