Festival Màgicus: obrim inscripcions al concurs de joves mags!

Festival Màgicus: obrim inscripcions al concurs de joves mags!

Arriba la 8a edició del Màgicus el Festival de Màgia Jove de Barcelona organitzat per la Cia. Mag Oli i Lluïsos de Gràcia. El Concurs de joves mags és un dels moments més esperats del Festival i les inscripcions per participar-hi ja estan obertes!

Si tens entre 14 i 25 anys i fas màgia, pots apuntar-te al Concurs de Joves Mags dins del Festival Màgicus 2017 que organitza la Cia Mag i Lluïsos de Gràcia. Al web del Festival hi ha publicats el Reglament del Concurs de Joves Mags i la fitxa d’inscripció per participar. A diferència d’altres anys la selecció dels 10 participants al concurs no es farà per ordre d’inscripció. Un Comitè de Selecció format per experts en màgia i il·lusionisme escolliran els 10 mags d’entre totes les propostes basant-se en un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguis adjuntar i que s’hauran d’enviar abans del dia 1 de setembre a festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. El preu de la inscripció és manté com l’any passat en 20 €.

El divendres 15 de setembre el Comitè de Selecció farà pública la llista dels concursants seleccionats. Els menors d’edat hauran d’adjuntar una autorització legal signada pel pare, mare o tutor legal en el moment de fer la inscripció.

El concurs es celebrarà el divendres 27 d’octubre al Teatre de Lluïsos de Gràcia, com a novetat principal en aquesta edició tots els seleccionats per participar al concurs rebran un assessorament durant el muntatge i l’assaig de l’acte per part d’una persona experta en escenografia i màgia. L’endemà, dissabte 29 tindrà lloc la Gala de màgia on es podran veure mags reconeguts d’arreu del territori i on es donaran els premis del concurs. El guanyador actuarà també en aquesta Gala.

El Jurat estarà format per representants de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i de la Federació Internacional de Societats Màgiques.

Podeu consultar tota la informació al web i a les xarxes socials.

Deixeu el vostre comentari