Residències artístiques a Lluïsos Teatre 2017-18: obrim convocatòria

Residències artístiques a Lluïsos Teatre 2017-18: obrim convocatòria

Lluïsos Teatre obre, per tercer any, la convocatòria de residències artístiques, dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i necessitin un espai per assajar.

D’entre les propostes rebudes fins el 5 de setembre es seleccionarà un muntatge, el nom del qual es donarà a conèixer a finals de setembre.

La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (octubre, novembre i desembre) a les instal·lacions de l’entitat i de suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que serà el mes de gener. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.

A l’octubre es tornarà a obrir una nova convocatòria amb un període d’assajos de gener a abril.

És el tercer any que s’aposta per les residències artístiques. Aquesta iniciativa es va impulsar després de detectar les necessitats plantejades per joves creadors. Trobar espais d’assaig amb bones condicions és una complicació per les companyies de nova creació, per aquest motiu, donar-hi resposta s’ha convertit en una de les prioritats del nou Lluïsos Teatre.

S’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Bareclona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres.

Els projectes poden presentar-se a través del web de Lluïsos Teatre fins el 5 de setembre www.lluisosteatre.cat/residencies

lloguer d'espais

lloguer d’espais

Deixeu el vostre comentari