El Xino-Xano comença la temporada anant d’excursió al Berguedà

El Xino-Xano comença la temporada anant d’excursió al Berguedà

El dia 15 d’octubre, per encetar la temporada el Xino-Xano us proposa pujar a la Roca Tiraval, un excel·lent mirador sobre  la serra del Cadí-Moixeró i la vall del Bastareny. Esperem també, que la tardor ens obsequïi amb la seva varietat de colors dels boscos que visitarem.

DATA: 15 d’octubre del 2017

LLOC: Roca Tiraval (Berguedà)

VOCAL: Jaume Serrano

Durada: 4.30 h

Desnivell: 725 m

Ruta circular: Sí

Dificultat: Fàcil

L’itinerari transcorre per corriols, camins i pistes de muntanya sense cap dificultat especial. Tan sols, al començament, hi ha un bocí on cal parar atenció.

PROGRAMA:

7.30 h Sortida del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Arribar 15 min. abans.

Anirem per l’autopista C-58 direcció Manresa, i seguirem per l’eix del Llobregat fins a la sortida de Bagà. En aquest poble aparcarem i esmorzarem.

A les 10 h puntualment, començarem a caminar. Punt de trobada serà al passeig d’entrada del poble on hi ha una petita màquina de tren.

ITINERARI:

Bagà – Coll dels Graners – Roc dels Quatre Batlles – Rocadecans – Coll de Turbians – Roca Tiraval (1.453 m.) Font de Turbians – Faig de les vuit Besses – Can Quer – Sta. Fe de Quer – Can Matallops – Bagà.

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 19.00 h, si el trànsit ho permet.

Us preguem que si voleu venir, aviseu com a molt tard el dijous abans de la sortida, a en Jaume Serrano (tel. 93.219.39.55), per tal de facilitar una bona organització, i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia  12 de novembre del 2017

Es recorda que tots els participants a les  excursions del Xino-Xano, vénen sota la seva responsabilitat. Recomanem tenir el carnet de la Federació de Muntanya, o una assegurança que cobreixi qualsevol accident en la pràctica del muntanyisme.

Deixeu el vostre comentari