Obrim la nova convocatòria de Residències Teatrals de Lluïsos

Obrim la nova convocatòria de Residències Teatrals de Lluïsos

Lluïsos Teatre torna a obrir  la convocatòria de residències artístiques dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i necessitin un espai per assajar. D’entre les propostes rebudes fins el 7 de gener de 2018 se seleccionarà un muntatge, el nom del qual es donarà a conèixer a finals de gener.

La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (febrer, març i abril) a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que serà el mes de maig. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.

Actualment es troba assajant a Lluïsos Teatre la residència “Orlando Boom” de la companyia Bondage que va ser la proposta seleccionada al setembre en la primera convocatòria de residències d’aquest curs.

És el tercer any que s’aposta per les residències artístiques. Aquesta iniciativa es va impulsar després de detectar les necessitats plantejades per joves creadors. Trobar espais d’assaig amb bones condicions és una complicació per les companyies de nova creació, per aquest motiu, donar-hi resposta s’ha convertit en una de les prioritats del nou Lluïsos Teatre.

S’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Bareclona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres.

Els projectes poden presentar-se a través del web de Lluïsos Teatre fins el 7 de gener www.lluisosteatre.cat/residencies

Totes les novetats de Lluïsos Teatre poden seguir-se a través de www.lluisosteatre.cat, facebook.com/lluisosteatre i twitter.com/lluisosteatre.

Deixeu el vostre comentari