El president de Lluïsos participarà a l’Entaula’t de Sarrià

El president de Lluïsos participarà a l’Entaula’t de Sarrià
Dimecres 20 de desembre la Taula d’Entitats de Sarrià organitza una trobada entre diferents representants d’entitats de Barcelona per parlar d’experiències de coordinació, d’activitats, de participació interna, d’implicació dels joves en l’entitat, de les relacions amb l’administració i de les perspectives de futur.
En representació del G6 de Gràcia hi assistirà el president de Lluïsos de Gràcia Oriol Hosta, que compartirà taula amb Montserrat Puigdemont, membre de Minyons Escoltes i intervindrà en representació de la Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa, i en Miquel Aragón, actualment gerent del Consell d’Associacions de Barcelona i que intervindrà com a membre de la Coordinadora d’entitats de la Sagrera, presentant el projecte “La Sagrera es mou”.
La trobada serà al Centre Asturià, al carrer Naranjo de Bulnes,  1 al 7 a Sarrià i començarà la trobada a les 20h.

Deixeu el vostre comentari