Us hem preparat un 2018 ple de cultura!

Us hem preparat un 2018 ple de cultura!

Lluïsos Teatre representa un pilar vital per a Lluïsos de Gràcia, un espai cultural al centre del barri de Gràcia que es dedica a la programació familiar, al teatre amateur i professional, i que, des de fa dos anys convoca residències artístiques. Durant el mes de gener tenim preparades tres activitats:

  • Espectacles per a Nadons:

Diumenge 14 de gener. Hora: 11h i 12h “Mans” de la companyia Fes-t’ho com vulguis.

Un espectacle visual amb imatges poètiques expressades amb el llenguatge corporal, la música, els colors, la llum i les ombres.

Mans (bx)

  • Teatre Professional

De divendres 19 a diumenge 21:

“Orlando BOOM” de la companyia La Bondage. Entrades a la venda on-line.

Ell és sol en un teatre. No sap perquè, ni des de quan, no sabem com es diu. El van assassinar als atemptats de la discoteca gay d’Orlando, EEUU i des d’aleshores és allà. No sap quan fa que hi és però sap que avui és el dia: avui arribarà el seu amor, el seu cotonet vindrà a visitar-lo. Ho sap perquè ha rebut una notícia del món de fóra que canvia tota la història. Ell prepara la rebuda, i vol preparar un espectacle en honor a la bellesa, a l’oblit del soroll, a la fantasia, vol fer una reivindicació al dret a la vida des de la profunda ferida d’un noi que espera el seu amor en una obra de teatre.

Divendres 19: 21h
Dissabte 20: 21h
Diumenge 21: 19h

portada_bx

  • Titelles familiars

Diumenge 28 de gener. Hora: 12h i 18h “El petit elefant” de la companyia Centre de titelles de Lleida.

El protagonista d’aquesta història és un petit elefant, tan tafaner, que el portarà a endinsar-se a la jungla on viurà una profitosa però també perillosa descoberta.

El petit elefant (bx)

Deixeu el vostre comentari