Els menuts de GFT Sotacabina presenten “Més enllà dels contes”

Els menuts de GFT Sotacabina presenten “Més enllà dels contes”
Dissabte 26 i diumenge 27 els petits del Grup de Formació Teatral de Sotacabina Teatre presenten la seva obra de final de curs “Més enllà dels contes“.  Dirigit per Aleix Manzano, Violeta Palau i Salva Pérez.
Sinopsi:
En el món dels contes estan a punt de succeir canvis inesperats!
Els personatges dels nostres contes més populars vénen a reclamar un nou final als seus creadors, en Text i la Fantasia. Ells, però, no ho veuen clar, perquè les històries ja les conèixen arreu del món. Els diferents personatges els hauran de convèncer perquè els hi canviïn els finals com ells volen.
Que faran en Text i la Fantasia davant d’aquesta onada de reclamacions que els hi venen a sobre?
Compra d’entrades i més informació: web de Lluïsos Teatre.

Deixeu el vostre comentari