On són les claus de Lluïsos? Ens ajudes a recollir idees?!

On són les claus de Lluïsos? Ens ajudes a recollir idees?!

A Lluïsos tenim més de cent-deu portes i cada una d’elles té una clau. Sabies que cada setmana desapareixen de Lluïsos més de 14 claus? Algunes es perden, altres acaben a casa vostra i moltes simplement s’esfumen com per art de màgia.

El cost que suposa haver de fer còpies de claus cada dos per tres i el desgast a nivell logístic de l’equip de treball ens ha portat a fer-vos una proposta:

D’ara i fins el dia 27 de juliol volem que entre totes les persones que passeu per l’entitat ens deixeu les vostres idees i propostes per evitar que es perdin tantes claus. Hem col·locat una urna a l’entrada de Lluïsos i volem que aguditzeu el vostre enginy per fer-nos la millor proposta de totes, la definitiva, que evitarà que es continuïn perdent tantes claus.

Entre totes les persones participants farem un sorteig d’una ració de patates braves del Bar Perdem el Nord.

 

1 Comentari

Deixeu el vostre comentari