Els dies que vam ser poble: projecció de dos documentals

Els dies que vam ser poble: projecció de dos documentals

“Els dies que vam ser poble” és una iniciativa de l’Assemblea Nacional i Lluïsos de Gràcia amb la col·laboració de La Directa i MediaPro, per projectar dos documentals per la memòria dels fets de setembre i octubre de 2017.

Es projectaran a Lluïsos Teatre amb entrada gratuïta fins a completar aforament:

Dimecres 19 de setembre (19:30h)
“20-S” un documental dirigit per Jaume Roures que narra els fets que van passar en seus de la Generalitat i la mobilització popular davant de la conselleria d’Economia i Hisenda a Barcelona el 20 de setembre del 2017.

Dimecres 26 de setembre (19:30h)
“El primer dia d’octubre” narra els fets de la jornada del referèndum des de la perspectiva de la societat civil, amb diversos testimonis a peu de carrer i un recorregut per diferents col·legis electorals. Més enllà de les imatges de repressió, el vídeo mostra l’actitud de la gent que va defensar el referèndum amb resistència, però sense violència.

Deixeu el vostre comentari