“Vivències d’espiritualitat” va ser la darrera trobada interreligiosa

“Vivències d’espiritualitat” va ser la darrera trobada interreligiosa

El passat dia 16 de febrer va tenir lloc, a la sala gran dels Lluïsos, la taula rodona “Vivències d’espiritualitat” amb la participació de representants de diferents tradicions religioses, presents i actives al barri.

Hi van intervenir representants del cristianisme catòlic i evangèlic, de la Federació de Famílies per la pau i la Unificació mundial i de les comunitats Bahà’í, jueva, budista Drukpa i sufí.

Aquest acte, organitzat pel Grup de reflexió a l’entorn de la Fe dels Lluïsos conjuntament amb AUDIR (Associació Unesco per el Diàleg Interreligiós) va comptar amb l’assistència d’unes 50 persones.

Cada ponent va exposar -seguint la pròpia tradició religiosa- la seva visió i experiència sobre l’espiritualitat, acompanyat de la projecció d’un text que el representava.

Un cop acabades les exposicions es va iniciar un debat intens entre els assistents i els components de la Taula.

El conjunt d’intervencions de les diverses mirades i tradicions així com el debat posterior, va generar una harmonia sorprenent entre tots els presents creant un ambient de comunitat compartida des de la diversitat.

Per cloure l’acte es va donar pas a una estona de silenci per a interioritzar, reflexionar i comprendre l’experiència viscuda, acompanyats de la música en directe del grup sufí Adulkarim i I Kram

Al finalitzar l’acte es va repartir als assistents un petit ram de romaní i un targetó on, amb el nom de “camí de llum”, es posava en valor l’acte de compartir.

Deixeu el vostre comentari