El fons teatral d’Ernest Serrahima ja és a Lluïsos Teatre

El fons teatral d’Ernest Serrahima ja és a Lluïsos Teatre
Dissabte, abans de l’estrena de l’obra de GFT Sotacabina es va fer un acte d’agraïment per la donació feta per Maria Vilanova, parella del traspassat actor Ernest Serrahima, dels llibres de teatre del que fou integrant de Sotacabina fa 50 anys. Amb aquesta donació Maria Vilanova va manifestar la seva il·lusió perquè els llibres siguin utilitzat per a la formació escènica de nois i noies que comencen, com és el cas de Sotacabina i de GFT.

Núria Bufurull, vicepresidenta de l’entitat i Arnau Roura, tresorer de Lluïsos, van acompanyar a Maria Vilanova a visitar les instal·lacions de l’entitat. Després la vicepresidenta de l’entitat va voler agrair el gest i donant les gràcies: “Valorem molt i li agraïm que hagi triat la nostra entitat com a beneficiària del llegat de l’actor Ernest Serrahima”. Va voler posar en valor que són accions altruistes com aquesta, que fan possibles projectes i iniciatives del mon cultural”.

Des de Lluïsos esperem que els futurs i futures actors i actrius en treguin molt profit. Els llibres s’han instal·lat en una llibreria al magatzem de teatre.

Deixeu el vostre comentari