Tennis Taula integra sessions de nutrició per entendre què mengem

Tennis Taula integra sessions de nutrició per entendre què mengem

Des de fa unes setmanes al suro del soterrani de Lluïsos, on hi ha l’espai d’entrenament de Tennis Taula, hi ha un seguit de bosses de plàstic plenes de sucre. A cada bossa hi ha assignat un producte: una ampolla de coca-cola, unes galetes, un preparat de cacau o un paquet de ketchup. D’aquesta manera es visualitza ràpidament la quantitat de sucre que porten els processats que consumim.

La voluntat de la secció de Tennis Taula és la d’impartir sessions de nutrició i salut als jugadors, per tal d’entendre què consumim i com afecta al nostre cos, al nostre rendiment i als nostres entrenaments. “Per ser un bon jugador, també hem de tenir una bona alimentació! 🍏”

1 Comentari
  • Xavier Folch 2019 maig 23 / 16:54

    No sé qui és el promotor, però em sembla genial. Felicitats.
    Potser es podria fer també una sessió oberta a socis de Lluïsos o a caps/entrenadors/dirigents de les seccions de joves.
    És un tema important i no massa treballat.

Deixeu el vostre comentari