El concert “Mars d’acollida?” destina les entrades a ProActiva Open Arms

El concert “Mars d’acollida?” destina les entrades a ProActiva Open Arms

El dia 20 de juny la Coral Cantiga presenta el concert benèfic “Mars d’acollida?” al Museu Marítim de Barcelona a les 20:30 h.

El preu de l’entrada és de 15 € que es destinaran íntegrament a ProActiva Open Arms i s’ofereix l’opció d’ampliar la donació fins a 50 € més.

Les entrades estan esgotades. Podeu fer un donatiu a la fila zero del concert en aquest enllaç.

El que podreu veure és un repertori de música tradicional europea amb un ampli ventall d’estils i caràcters diferents. La Coral Cantiga ens proposa posar cara a cara dues regions europees molt llunyanes geogràficament: el Mediterrani i el Bàltic. Regions que tenen en comú dos mars que comparteixen els països que els envolten i que, per tant, apropen les cultures respectives.

El clima de conflicte que es viu actualment al Mediterrani amb milers d’exiliats de països en guerra (Síria, països asiàtics i africans…) o que fugen de situacions econòmiques insuportables (sobretot africans) i a qui la nostra estimada Europa no sap o no vol ajudar, ens ha fet pensar en la possibilitat d’alçar un cant de protesta per una situació inhumana i que no podem ni volem acceptar: ja n‘hi ha prou!

Amb la poesia de Lorca, Prudenci Bertrana, Lluís Llach, Blanca Llum Vidal, Kavafis, Verdaguer o Espriu, es posarà en marxa un viatge més enllà del simple concert per convidar a reflexionar sobre una situació insuportable per la dignitat humana.

En cas de no poder venir al concert i voler fer una aportació a ProActiva Open Arms podeu posar-vos en contacte amb la coral a través del correu electrònic cantiga@lluisosdegracia.cat

Podeu consultar més informació sobre l’activitat a la pàgina web de l’esdeveniment.

1 Comentari
  • Eva 2019 maig 31 / 09:39

    Bon dia,
    jo el dia 20 treballo i en principi no podré assistir al concert. He vist que per fer una aportació a open arms hauríem d’escriure un correu als Lluïsos (o directament a Open Arms…). Proposo que per agilitzar les possibles donacions feu una “fila zero” per als qui no puguin assistir al concert. Gràcies

Deixeu el vostre comentari