A les olimpíades del GMM la mare naturalesa va ser la protagonista

A les olimpíades del GMM la mare naturalesa va ser la protagonista
El cap de setmana del 25 i 26 de maig l’esplai GMM va anar fins a Can Riera de Ciuret per fer l’excursió conjunta d’olimpiades.
L’eix central de les olimpíades va tenir com a veu la pròpia la mare naturalesa que va explicar als nens i nenes de l’esplai que està malalta i juntament amb els animals li van dir que descobririen perquè es trobava malament.
Durant el dissabte a la tarda es va jugar a diferents jocs per equips i totes vam sopar plegades. Després de sopar van jugar a un “MEGA LLOP” i van descobrir els culpables de que la mare naturalesa es trobés malament. Els humans estem abusant de la natura i l’estem destruint.
L’endemà diumenge van seguir les activitats per equips i les famílies van venir a dinar a la casa.
La trobada va finalitzar amb l’acte de comiat de la generació de Konquis grans.

Deixeu el vostre comentari