El Grup de Reflexió fa una crònica de l’Eucaristia de Sant Lluís

El Grup de Reflexió fa una crònica de l’Eucaristia de Sant Lluís

La secció Grup de Reflexió entorn a la Fe ens fa arribar la crònica de l’eucaristia de Sant Lluís.

El passat dia 14 de Juny, vam celebrar l’Eucaristia de S.Lluís, dins del programa d’actes de la nostra Festa Major. Van assistir unes 50 persones i vam estar acompanyats per la Coral Vent del Nord i també per la Delegada d’Apostolat Seglar de la Diócesi de Barcelona, Sra. Anna Almuni , i el Dtor. de la Comissió de Centres Culturals i Parroquials, Sr.Jaume Saladrigas.

En la homilía el P.Alvar Maduell ens va fer unes reflexions en torn l’Evangeli de S.Mateu  12, 1-8, on els fariseus s’escandalitzen perquè els deixebles de Jesús tenian gana i es posen a arrencar espigues i a menjar-se-les.  “Mira els teus deixebles, fan allò que no es permès en dissabte.”

Jesús els hi diu: “…hi ha alguna cosa més gran que el temple…”  “..El que vull es amor i no sacrificis…” Traduint el seu sentit als nostres dies, entre altres interpretacions, podriem dir que:  abans son les persones que les lleis.

Vam acabar amb el cant del Virolai i com va sent tradicional amb una mica de coca i vi moscatell.

 

Deixeu el vostre comentari