Dediquem unes paraules a la família Cadilla i Falcó

Dediquem unes paraules a la família Cadilla i Falcó

“No pot ser …¡”, “No m’ho puc creure…¡”, “És injust…¡” ,…

Aquestes són algunes de les paraules que pronunciem quan ens assabentem d’una mort  tant inesperada i traumàtica com la que van patir els nostres amics i companys dels Lluïsos, Conxita Falcó i Josep Cadilla el passat dimarts dia 2, en un desgraciat accident de cotxe.

La Junta dels Lluïsos ha volgut cedir-nos aquest espai, per a poder expressar a tota la “família” dels Lluïsos, els nostres sentiments degut el tracte d’amistat, durant tants anys, amb la Conxita i en Josep, al Grup de “Catequesi d’Adults” o, tal com ens diem ara, “Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe”

Heu estat, per dir-ho d’alguna manera, “tota la vida” actius i fidels als Lluïsos. Vosaltres, els vostres fills… en l’escoltisme, el teatre, la catequesi…

Josep, trobarem a faltar la teva “tossuderia” i, de tu, Conxita, el teu somriure i parlar pausat i conciliador en els teus raonaments.

Estem tristos…, sí…, però, al mateix temps, la nostra petita Fe, confosa a cops pels esdeveniments, vol ser LLUM dins la  foscor…

Volem acompanyar, en aquests moments tant colpidors, tots els familiars i amics molt especialment als fills i néts de la Conxita i en Josep.

Ens teniu al vostre costat. Heu tingut uns pares i uns avis magnífics!  I aquest caliu de coherència, pau interior, compromís i estima que han deixat com el llegat més preuat, us ha de donar forces per tirar endavant ara més que mai !!

Com deia el poeta Joan Maragall al seu Cant Espiritual:

“…Deixeu-me creure, doncs, que sou aquí.

I quan vinga aquella hora de temença

En què  s’acluquin aquests ulls humans,

Obriu-me’n, Senyor, uns altres de més grans

Per contemplar la vostra faç immensa.

Sia’m la mort una major naixença!”

Deixeu el vostre comentari