Èxit de participació al primer Open de Tennis Taula de Lluïsos

Èxit de participació al primer Open de Tennis Taula de Lluïsos
Dissabte 6 de juliol va tenir lloc el primer Open de Tennis Taula organitzat per la secció d’ETT de Lluïsos. Van participar-hi  una setantena de jugadors de tot el país, omplint totes les places disponibles, entre jugadors federats i d’altres no internacionals. El primer premi de la categoria federada va ser per Diogo Pinho, un dels millors palistes portuguesos que aquest any ha competit a la Superdivisió, la màxima lliga de tennis taula a nivell estatal. El segon lloc va ser per Dani Castro (CTT Olesa) seguit del local Martí Folch (ETT Lluïsos de Gràcia) i Dani González (CN Sabadell). La categoria no federada la va guanyar el jugador Xavi Mañes, per sobre de Marc Torrez, Vladimir Sivtsov i Carlos Albarilla.
Des de la secció es valora molt positivament aquesta primera edició i consideren un èxit l’assistència.

Deixeu el vostre comentari