No saps que llegir aquest estiu? Et fem unes recomanacions!

No saps que llegir aquest estiu? Et fem unes recomanacions!

Arriba l’estiu i amb ell el temps per relaxar-se i gaudir d’una bona lectura per això des de Lluïsos us fem unes recomanacions per encertar la lectura que us acompanyarà de vacances i us proposem un concurs. La Susanna Àlvarez és la nostra prescriptora de capçalera i impulsora del Club de Lectura i ens ha recomanat tres lectures. Al setembre, quan tornem a iniciar el curs us farem 3 preguntes i entre les persones que hàgiu llegit els títols proposats sortejarem un lot de llibres que anunciarem més endavant.

T’animes a participar? A continuació les lectures recomanades per aquest estiu! Gaudiu-les molt!

 

Satèl·lits, d’Elisenda Solsona

Barcelona: Males Herbes, 2019

221 pàgines

Aquest és un llibre de contes al voltant d’una nit sense lluna… Unes narracions que combinen un estil poètic i inquietant amb unes trames que enganxen, sorprenen, ens remouen l’ànima i després ens tornen a sorprendre. No us el deixeu perdre: es llegeix amb fluïdesa i marida perfectament amb el para-sol i la gandula de platja.

 

¿Qui et penses que ets?, d’Alice Munro

Traducció de Dolors Udina

Barcelona: Club Editor, 2019

320 pàgines

Escrita l’any 1977 i ambientada als anys cinquanta al Canadà, aquesta novel·la amb certa aparença de recull de contes explica la història de Rose, una noia de baixa estofa, el seu ascens social d’universitària becada a esposa d’un ric i el seu posterior creixement personal com a divorciada vinculada al món de la ràdio, el teatre i la televisió. Si encara no us heu endinsat en l’univers narratiu de la Premi Nobel Alice Munro, aquest és el moment –i el llibre!– per fer-ho.

 

Tina Frankens, de Bel Olid (majors de 14 anys)

Il·lustracions de Montse Rubio; disseny de Julia Rubé

Barcelona: Fanbook, 2018

163 pàgines

Tina Frankens és un homenatge a l’obra de Mary Shelley en motiu del 200 aniversari de la seva publicació. Bel Olid confegeix la història a partir de fragments, capítols curts que a poc a poc ens descobreixen una protagonista, també feta de pedaços, que busca respostes: qui és? on és? què són tots aquests records que la turmenten? L’edició és de luxe, amb tapa dura i unes il·lustracions magnífiques de Montse Rubio.

Deixeu el vostre comentari