El Màgicus escalfa motors per la desena edició!

El Màgicus escalfa motors per la desena edició!

Dilluns dia 15 es van tancar les inscripcions al Concurs de Joves Mags del Festival Màgicus i ja ens hem posat a treballar en la sel·lecció dels participants.

D’altra banda estem treballant en la creació de sinergies entre entitats i associacions del barri. En aquest cas hem establert un intercanvi amb l’entitat Experimentem amb l’Art de Gràcia per tal de pintar els conills que formaran part de la decoració de l’eix comercial de Gran de Gràcia. Ja fa anys que durant la setmana prèvia al Festival aquests conills de cartró d’un metre d’alçada decoren alguns dels emblemàtics aparadors d’aquest carrer principal de Gràcia. Us agradaria veure’ls? Us anirem informant dels punts on podreu trobar aquests conills.

El Mag Fer Buch es va encarregar d’amenitzar la presentació amb els nens i nenes de l’escola i Gràcia Televisió en va fer un bonic reportatge per Betevé. El podreu veure aquí:

El Màgicus escalfa motors per celebrar el 10è aniversari a la tardor.

Deixeu el vostre comentari