Vols ser pagès o pagesa de ciutat? Tenim horts urbans!

Vols ser pagès o pagesa de ciutat? Tenim horts urbans!

L’hort urbà de Lluïsos funciona des de fa 10 anys. Tenim 13 taules al terrat que posem a disposició de les persones sòcies per oferir l’oportunitat de veure el procés i la feina que implica un petit hort. S’hi poden fer créixer calçots, raves, apis, cebes, enciams de tot tipus, tomàquets, julivert, bledes, pebrots, maduixes i fins i tot síndries… segons la temporada. L’any passar vam instal·lar una compostadora on recollim les restes que genera el propi hort i també vam fer l’aposta pel rec automàtic que ens permet mantenir les plantes en bona salut fins i tot quan tanquem l’entitat o en èpoques de molta calor.

Si aquest curs tens ganes de ser pagès de ciutat demana la disponibilitat de taules enviant un correu a info@lluisosdegracia.cat o vine a Recepció i te n’informarem!

Deixeu el vostre comentari