Ja hem signat les hipoteques per reestructurar el deute de l’entitat!

Ja hem signat les hipoteques per reestructurar el deute de l’entitat!
Aquest curs s’acaba i des de la Junta i, en especial des de Tresoreria, ens fa molta il·lusió comunicar-vos que ja hem firmat les dues hipoteques que ens permeten reestructurar el deute de l’Entitat. Tal i com es va acordar en assemblea extraordinària al juny, els acords amb Caixa d’Enginyers i l’Institut Català de Finances han estat rubricats davant notari aquest inici d’estiu. Hem de recordar que les condicions negociades amb aquestes dues entitats ens permeten tornar el préstec amb menys anys i a un interès molt més baix del que teníem actualment.
Paral·lelament el deute amb la constructora UTE ha estat liquidat en un 80% (utilitzant el préstec de Caixa d’Enginyers) i a final d’any s’acabarà de pagar el 20% restant.
Finalment també hem aconseguit de cara el curs que ve unes millors condicions en les assegurances que la casa té contractada i una rebaixa substancial de l’import d’aquestes.
Sembla doncs que podem marxar de vacances amb els primers deures fets però sabent que encara hi ha molta feina per fer. Amb els ulls posats en poder aconseguir finançament per completar les obres de l’entitat (pista i verntallat) i en continuar mantenint un acurat control de les finances de l’entitat tal i com s’ha vingut fent fins ara.

Deixeu el vostre comentari