Terrats en Cultura va tornar a escollir Lluïsos per fer-hi un espectacle

Terrats en Cultura va tornar a escollir Lluïsos per fer-hi un espectacle

“La hora del ritual” va ser l’obra que es va poder veure al terrat de Lluïsos de Gràcia el passat mes de juny, un espectacle que maridava flamenc i gastronomia en directe amb els artistes Juan Carlos Lérida i Marina Monsonís. La iniciativa de Terrats en cultura va tornar a confiar en el nostre espai i la posada en escena i l’espectacle van ser un èxit.

De fet, un els Premi Butaca a la millor Iniciativa per a públics d’enguany va anar a parar precisament a Terrats en cultura. Volem felicitar a els impulsors d’aquesta iniciativa que obre els terrats de la ciutat i els omple de cultura amb tota mena d’iniciatives musicals, performatives i artístiques.

Deixeu el vostre comentari