El dia 11 de setembre de les entitats gracienques

El dia 11 de setembre de les entitats gracienques

Lluïsos de Gràcia, juntament amb les entitats gracienques i el G6, va participar els dies 10 i 11 en les diferents activitats organitzades en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Dimarts 10 de setembre es va dur a terme un acte a la Biblioteca Jaume Fuster que va culminar amb l’ofrena de flors davant el monument a Pompeu Fabra i el cant dels segadors.

Dimecres 11 de setembre les entitats gracienques van fer la tradicional ofrena a Rafael Casanova durant el matí. En aquest acte hi van participar membres de l’Orfeó Gracienc, el Cercle de Gràcia,  la Federació de Colles de Sant Medir i els Castellers de la Vila de Gràcia.

A la tarda els representants de les diferents entitats van acudir de manera individual a la manifestació i en acabar el president de Lluïsos de Gràcia, Rafael Giménez, va fer acte de presència a la Plaça Sant Jaume en l’acte institucional organitzat en defensar els nostres drets nacionals de forma cívica i pacífica. L’acte va portar el nom de “Tornarem” i va tenir presents els presos i preses polítiques i exiliades i va fer un homenatge a la vaga de La Canadenca, el naixement del poeta Joan Brossa i el 80è aniversari de l’exili republicà amb textos de Teresa Pàmies.

Deixeu el vostre comentari