El GMM tanca el 80è amb un sopar de GALANYOLA!

El GMM tanca el 80è amb un sopar de GALANYOLA!

El dissabte 5 d’octubre, coincidint amb el primer dia d’esplai del curs 2019-20, el GMM ha organitzat un sopar de Galanyola. Amb aquesta trobada es donaran per tancats els actes de celebració del vuitantè aniversari del GMM. El sopar consistirà en portar la carmanyola per compartir i en acabar hi ha previst un quinto musical a la plaça per no parar de ballar.

 

  • Les persones que formen part del GMM actualment rebreu un correu amb l’àpat que s’ha de portar. Si ets ex-infant, ex-moni o ex-família, es demana portar pica-pica, beguda o les postres.
  • La idea és retrobar-nos totes i tots els que hem format part del GMM i fer-ho extensiu a quin tingui ganes de compartir i celebrar l’últim acte del 80è. Així que si coneixeu ex-infants, ex-famílies o ex-monis no dubteu en fer difusió, està tothom convidat!

Deixeu el vostre comentari