El GMM tanca el 80è i obre el nou curs amb molta il·lusió!

El GMM tanca el 80è i obre el nou curs amb molta il·lusió!

El passat dissabte 5 d’octubre va ser el primer dia d’esplai, donant el toc d’inici a un nou curs que encarem amb moltíssimes ganes i il•lusió, un equip de monitores ben motivades en perspectiva d’aquest nou any de creixement recíproc amb els infants i joves!

Aquest principi de curs marcava també l’acte de cloenda del 80è aniversari de l’esplai que, després d’un any ben complet i intens ple d’esdeveniments, ha acabat amb una fantàstica traca final, el Sopar de Galanyola, on vam poder gaudir d’un ambient familiar i festiu amb tothom que formés o hagués format part del GMM!

La celebració va constar d’un festí realitzat per les families i d’un quinto musical  on van sonar èxits per a totes les edats, des dels més menuts fins als que més han viscut.

Deixeu el vostre comentari