El Xino Xano visita l’Anoia i la Riera de Carme Orpí

El Xino Xano visita l’Anoia i la Riera de Carme Orpí

El diumenge 17 novembre la secció del Xino-Xano proposa una passejada per la vora de la riera de Carme, amb diferents gorgs on a l’estiu fa de bon banyar-s’hi. La sortida es preveu des de Santa Càndia, amb una església gòtica restaurada (s. XIV) i la tornada pel castell d’Orpí, subsidiari del castell de Miralles.

En total són 10,5 km i un desnivell de 354 metres. Per tant es tracta d’una excursió fàcil d’unes 4 hores i mitja de duració pels senders al costat de la riera del Carme, i després per pistes.

 

PROGRAMA:

8.30 h Sortida del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet.

Arribar 15 min. abans.

Anirem per l’autovia A2 en direcció a Igualada (fins passat Castellolí); preneu la sortida 559 cap a Vilafranca del Penedès i sempre en direcció a la Pobla de Claramunt (passarem per l’N-II, la C-37 i la C-244). Un cop passat la Pobla de Claramunt, deixarem la C-244 per agafar la BV-2131 en direcció a Carme. Deixarem Carme enrere i continuarem per la BV-2131 fins al desviament cap a Can Morei (pista asfaltada a l’esquerra, entre els punts quilomètrics 9 i 10) i seguiu baixant fins a Santa Càndia, on deixarem els cotxes.

Hora de trobada a Santa Càndia: a les 10.30 h, esmorzats (millor esmorzar a la Pobla a la de Claramunt).

ITINERARI:

Santa Càndia – Riera de Carme – Cal Llenç – Cova de la Censada Nova – Ca la Ramona – Coll d’Orpí – Castell d’Orpí – Santa Càndia.

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 18h si el nostre ritme i el trànsit ho permeten.

Poeu descarregar la fixa completa de la sortida en aquest PDF.

Es recorda que tots els participants a les excursions del Xino-Xano vénen sota la seva responsabilitat.

Cal tenir el carnet de la Federació de Muntanya, o una assegurança que cobreixi qualsevol accident en la pràctica del muntanyisme.

1 Comentari
  • Susanna 2019 oct. 30 / 21:32

    Hola, vull formar part d aquest grup. Podries dir-me com fer-ho.

    Gra

Deixeu el vostre comentari