La Coral Sinera comença el curs amb una nova directora i fa una crida a nous cantaires!

La Coral Sinera comença el curs amb una nova directora i fa una crida a nous cantaires!

La Coral Coral Sinera ha començat el curs amb moltes novetats. D’una banda han incorporat a la Isabel Mantecón com a nova directora.  Amb ella arriben també moltes ganes de fer projectes nous i d’ampliar el grup de cantaires. Ja hi ha hagut noves incorporacions a la coral però n’esperen més!

Si tens entre 15 i 25 anys, t’agrada la música i cantar, pots enviar un correu a coralsinera@gmail.com o posar-te en contacte amb la secció a través de les seves xarxes socials i es posaran en contacte amb tu per convidar-te a venir un dia a la Coral i provar l’experiència de formar part de Sinera!

Des de la secció i des de l’entitat estem molt contents i contentes de veure que la coral creix!

Deixeu el vostre comentari