L’eucaristia de Nadal de Lluïsos i els bons desitjos pel 2020

L’eucaristia de Nadal de Lluïsos i els bons desitjos pel 2020

La secció de Lluïsos Grup de Reflexió entorn a la fe, ens ha fet arribar la crònica de l’Eucaristia de Nadal que es va celebrar a Lluïsos el divendres dia 10 de gener.

El proppassat  dia 10 vam celebrar a Lluïsos l’Eucaristia de Nadal. Per primer cop la va presidir el Mn. Jordi Carreter (rector de Sant Joan), que va agafar el relleu al pare Mn. Àlvar Maduell, que per raons personals, va decidir deixar de presidir les nostres celebracions. Agraïm a Mn. Maduell la col·laboració durant aquests anys passats en les nostres Eucaristies.

L’Eucaristia del Nadal d’aquest any ha estat impregnada pel record al Josep i la Conxita, tant en les pregaries com en el targetó que van donar al finalitzar, on amb dos petits estels voliem fer-los presents.

Cadascú de nosaltres vam escriure en uns paperets el nostre desig per aquest any llegint-los a continuació i posant-los damunt l’altar com ofrena i pregaria a la vegada.“Veure créixer els meus nets amb salut”, ” Llibertat i justícia”, “Estimar i ser estimat”…

Uns quants membres de la Coral Vent del Nord ens van ajudar amb les seves veus a construir un clima d’alegria, pregaria i pau ...en definitiva de Nadal.

Deixeu el vostre comentari