“Temps de llum” un espectacle per a nadons que encantarà a tota la família

“Temps de llum” un espectacle per a nadons que encantarà a tota la família

Diumenge 2 de febrer tornem a tenir triple sessió d’espectacle per a nadons a Lluïsos Teatre. La companyia Clardelluna presenta “Temps de llum”, un espectacle de titelles i teatre d’ombres basat en la pedagogia de la llum. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l’any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma.

La Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s’il·lumina, per deixar pas al fred de l’hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral. Amb ales de papallona fem volar la imaginació i vivim la intensitat dels colors i de les llums, fins a l ’arribar de l’estiu que desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma.

Entrades a la venda on-line a través del web de Lluïsos Teatre.

Deixeu el vostre comentari